maandag 30 mei 2016

Butterfly Kisses

Goedemiddag allemaal,

Dit projectje heb ik onlangs voor iemand gemaakt die erg van paars houd.

Het vierkante bakje heb eerst in de Gesso gezet. Hierna heb ik met structuurpasta met een stencil van Joy!Crafts wat baksteentjes aangebracht. Vervolgens heb ik metalen bloemen en verschillende charms opgeplakt. Ik heb er nog wat rocailles tussen gelijmd.
Na het versieren is alles 2x in de gesso gezet. De paarse kleuren heb ik gemaakt met Psst watercolour spray Purple, Mauve en White. Hier zit een mooi glimmertje in, daarom vond ik het leuk deze te gebruiken. Vervolgens heb ik de deco een beetje opgehaald met Inka-Gold.
Vervolgens heb ik wat takjes op mijn project gelijmd, en hierop de mooie vlinders geplakt. De vlinders zijn gestanst uit la Provence papier. Hierop is ook de tekst gestempeld.

Dit was mijn projectje weer. Tot over twee weekjes.

Groetjes Joyce

2 opmerkingen:

Ellen de Boer zei

Wat leuk bedacht en erg mooi geworden!

Groetjes Ellen

roelie zei

prachtig gemaakt dit vlinder tafereeltje in paars

gr roelie

Kippers.